Rreth Nesh

Ne jemi

Tregtar

Selftraders, themeluar nga përvoja personale e dy vëllezërve nga Zvicra Lindore me mbi 10 vjet përvojë tregtare . Motivimi ynë vjen nga sfidat e ditëve tona të hershme të tregtimit, ku kemi shpenzuar shumë para për trajnime joefektive. Me ne ju merrni njohuri të cilësisë së lartë për tregtimin me një çmim të pakrahasueshëm. Krahasuar me ofruesit e tjerë, ne ofrojmë trajnime dhe strategji të klasit botëror me një fraksion të kostos, në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga investimi juaj.

Tona

misioni

Misioni ynë është i qartë: ne duam të mbështesim njerëzit në tregti, nga ata të interesuarit tek ata më të avancuarit, duke ndarë njohuritë tona të aplikuara të përditshme. Kurset tona të trajnimit nuk kanë për qëllim fitimin, por synojnë vetëm të mbulojnë kostot tona fikse. Megjithatë, ne garantojmë që klientët tanë të marrin njohuri të cilësisë së lartë - shpesh edhe në një nivel më të lartë se nga ofruesit e krahasueshëm. Fokusi ynë është në ofrimin e arsimit të shkëlqyer me një çmim të drejtë.

Tona

vlerat

Vlerat tona përbëjnë themelin e kompanisë sonë. Ne mbështetemi në ndershmërinë , transparencën dhe përkushtimin e palodhshëm për të siguruar arsimim me cilësi të lartë dhe vlerë të shtuar të pakrahasueshme për klientët tanë. Integriteti dhe besimi janë gjithmonë në qendër të veprimeve tona.

Filloni me kurset tona sot

1. Zgjidhni një nga produktet tona tregtare

Pavarësisht nëse jeni i ri në tregti dhe dëshironi të hyni në botën e tregtimit ose dëshironi të zgjeroni njohuritë tuaja ekzistuese, kurset e trajnimit të Selftraders plotësojnë të gjitha nevojat tuaja. Thjesht zgjidhni kursin që ju përshtatet dhe filloni menjëherë.

2. Blini kursin që dëshironi

Pasi të keni gjetur kursin e përsosur për ju, thjesht klikoni butonin "Bli Tani" për të vazhduar me procesin e arkëtimit. Kjo është e pakomplikuar dhe e shpejtë për t'u përdorur.

3. Filloni kurset tona sot

Pas përfundimit të suksesshëm të procesit të pagesës, ju do të merrni kursin tuaj. Tani mund të filloni të mësoni.

 • Markus R.

  Strategji fantastike! 19 strategjitë për tregtarët janë absolutisht të shkëlqyera. Shpjegimet janë të qarta dhe të lehta për t'u kuptuar, edhe për dikë si unë që sapo po hyn në tregti. Unë kam qenë në gjendje t'i përdor strategjitë me sukses dhe ato në fakt funksionojnë në praktikë.

 • Patricia F.

  Absolutisht ia vlen paratë! Kam bërë shumë kërkime përpara se të zgjidhja Selftraders dhe jam shumë i lumtur që e bëra. Trajnimi nuk është vetëm me kosto efektive, por edhe me cilësi të lartë. Njohuritë e dhëna janë praktike dhe filli i përbashkët përmes moduleve e bëri procesin tim të të mësuarit shumë më të lehtë

 • Gianluca M.

  Të lira dhe me cilësi të lartë! Cilësia e trajnimit i tejkaloi pritshmëritë e mia, veçanërisht duke pasur parasysh çmimin e pakrahasueshëm. Njohuritë përcillen qartë dhe praktikisht. Vlen çdo cent!

 • Luca W.

  E thjeshtë dhe e kuptueshme! Trajnimi për fillestarët është i duhuri për tregtimin e fillestarëve si unë. Modulet janë thjesht të strukturuara dhe të lehta për t'u kuptuar. Fillimi i përbashkët përshkon të gjithë kursin, gjë që e bën mësimin veçanërisht të këndshëm.

 • Julia B.

  Një domosdoshmëri për tregtarët! 19 strategjitë nga Selftraders janë një pasurim i vërtetë. Udhëzimet janë formuluar aq qartë sa edhe strategjitë më komplekse janë të lehta për t'u kuptuar. Unë munda ta inkorporoja në praktikën time tregtare pa vështirësi dhe rezultatet flasin vetë. Ne rekomandojme!

 • Domenico C.

  Lehtë për t'u zbatuar, përfitim i madh! Ky koleksion strategjish ia vlen peshën e tij në ar. Secili është i menduar mirë dhe i lehtë për t'u kuptuar. E integrova drejtpërdrejt në rutinën time të tregtimit dhe pashë rezultate pozitive pas një kohe të shkurtër. Një domosdoshmëri absolute për këdo që dëshiron të përmirësojë tregtimin e tyre.