FAQ

Pyetjet e bëra shpesh

Si të filloj tregtimin?

Është më mirë të fillojmë me trajnimin tonë fillestar. Kjo është ajo ku ju vendosni themelet për karrierën tuaj tregtare.

Sa para më duhen për të filluar tregtimin?

Për një fillim të suksesshëm në tregti, përgjithësisht rekomandohet një kapital midis 2,000 dhe 5,000 CHF . Kjo shumë lejon diversifikim të mjaftueshëm të rrezikut dhe fleksibilitet për të testuar strategji të ndryshme dhe për të fituar përvojë praktike.

Cilat strategji tregtare janë të përshtatshme për fillestarët?

Ne rekomandojmë kursin tonë "19 Strategji për tregti fitimprurëse", në të cilin kemi renditur strategjitë që përdorim për të tregtuar me sukses vetë.

Si mund ta minimizoj rrezikun gjatë tregtimit?

Ne rekomandojmë kursin tonë për menaxhimin e rrezikut. Në të ne shpjegojmë saktësisht se si mund të minimizoni dhe kontrolloni rrezikun tuaj në tregti.

Si mund të përmirësoj aftësitë e mia tregtare?

Investoni kohë në edukimin e vazhdueshëm, analizoni tregtitë tuaja, mësoni nga gabimet dhe shikoni tregtimin si një proces mësimor gjithnjë në zhvillim.

Me cilën platformë tregtare punon Selftraders?

Ne punojmë me softuerin ATAS .

Cilin ofrues të kapitalit të borxhit rekomandon Selftraders?

Ne rekomandojmë ONEUPTRADER .