Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 1

Anëtarësia përfundimtare tregtare

Anëtarësia përfundimtare tregtare

Çmimi normal CHF 30.00
Çmimi normal CHF 0.00 Çmimi i shitjes CHF 30.00
VEPRIM E shitur
TVSH e përfshirë.

Zhytuni në botën e tregtimit të suksesshëm me "Anëtarësimin e fundit në tregtar". Ky anëtarësim ekskluziv ju jep akses të pakufizuar në një paketë gjithëpërfshirëse trajnimesh, mjetesh dhe burimesh ekskluzive për të përshpejtuar udhëtimin tuaj tregtar.

Çfarë përfshihet:

  1. Qasje e plotë në të gjitha kurset e trajnimit: Merrni akses të pakufizuar në të gjitha kurset e trajnimit të SelfTraders. Ndërtoni një themel të fortë dhe përsosni aftësitë tuaja duke përdorur teknika të provuara.

  2. Përditësimet automatike për trajnime të reja: Përfitoni automatikisht nga të gjitha trajnimet dhe përmbajtjet e reja që publikojmë. Mbani gjithmonë njohuritë tuaja aktuale dhe relevante.

  3. Grupi i sinjaleve tregtare në Telegram: Sinjale të reja tregtare ditore (Futures NQ) direkt në smartphone tuaj. Përdorni ekspertizën e tregtarëve tanë dhe optimizoni vendimet tuaja.

  4. Qasja në kanalin Telgram Selftraders: Zhyt veten në kanalin tonë aktiv të tregtimit në Telegram ku do të merrni rezultate, njohuri dhe këshilla ditore.

  5. Strategjia Platinum për tregti ekskluzive: Përfitoni nga strategjia jonë unike e platinit, e cila është e disponueshme vetëm për anëtarët e "Anëtarësimit Ultimate Trader". Projektuar për të arritur rezultate të jashtëzakonshme.

Investoni në të ardhmen tuaj tregtare dhe bëhuni pjesë e një komuniteti ekskluziv që feston sukseset së bashku. Me "Anëtarësimin e fundit të tregtarit" ju jeni në rrugën drejt suksesit të qëndrueshëm tregtar.

Gati për të zgjeruar horizontet tuaja tregtare? Bashkohuni me "Anëtarësimin e fundit të tregtarit" dhe përjetoni tregtimin në një nivel të ri! 🚀💹

Shikoni detajet e plota