Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 1

Mendimi i tregtarit (paketë)

Mendimi i tregtarit (paketë)

Çmimi normal CHF 180.00
Çmimi normal CHF 0.00 Çmimi i shitjes CHF 180.00
VEPRIM E shitur
TVSH e përfshirë.

Zhytuni plotësisht në botën e tregtimit me paketën tonë "Mendësia e tregtarit". Përfshin "110 pohime për tregti të suksesshme", "100 pohime për një jetë të suksesshme", "Këshilla dhe teknika për forcën mendore" dhe "Mendësia e Mastertrader". Kjo pako është çelësi i një qasjeje holistike ndaj suksesit të tregtimit.

Rekomandim:
Bashkohu me tonën Komuniteti FALAS Telegram! Shoqëruesi juaj i përditshëm në rrugën drejt suksesit të tregtimit! lidhje

Shikoni detajet e plota