Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 1

Këshilla dhe teknika për fuqinë mendore

Këshilla dhe teknika për fuqinë mendore

Çmimi normal CHF 60.00
Çmimi normal Çmimi i shitjes CHF 60.00
VEPRIM E shitur
TVSH e përfshirë.

Zhvilloni një gjendje të fortë mendore me "Këshillat dhe teknikat tona të rezistencës mendore". Ky kurs ofron metoda të provuara dhe të testuara për të menaxhuar stresin, për të ruajtur fokusin dhe për të qëndruar i qetë edhe në situata sfiduese të tregut. Forconi lojën tuaj mendore dhe optimizoni performancën tuaj.

Rekomandim:
Bashkohu me tonën Komuniteti FALAS Telegram! Shoqëruesi juaj i përditshëm në rrugën drejt suksesit të tregtimit! lidhje

Shikoni detajet e plota