Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 1

Trajnim fillestar

Trajnim fillestar

Çmimi normal CHF 300.00
Çmimi normal CHF 0.00 Çmimi i shitjes CHF 300.00
VEPRIM E shitur
TVSH e përfshirë.

Filloni udhëtimin tuaj tregtar në rrugën e duhur me "trajnimin tonë fillestar". Ky kurs i strukturuar ju jep njohuritë bazë për të vepruar në mënyrë të sigurt dhe të sigurt në tregjet financiare. Nga bazat tek aplikimet praktike, ky kurs është çelësi i fillimit tuaj të suksesshëm në tregti.

Rekomandim:
Bashkohu me tonën Komuniteti FALAS Telegram! Shoqëruesi juaj i përditshëm në rrugën drejt suksesit të tregtimit! lidhje

Shikoni detajet e plota