Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 1

Menaxhimi i riskut

Menaxhimi i riskut

Çmimi normal CHF 150.00
Çmimi normal Çmimi i shitjes CHF 150.00
VEPRIM E shitur
TVSH e përfshirë.

Siguroni suksesin tuaj të tregtimit me kursin tonë "Menaxhimi i Rrezikut". Mësoni se si të merrni vendime të zgjuara në lidhje me madhësinë e pozicionit, strategjitë e ndalimit të humbjes dhe shpërndarjen e rrezikut. Njohja e menaxhimit efektiv të rrezikut është çelësi i suksesit afatgjatë të tregtimit.

Rekomandim:
Bashkohu me tonën Komuniteti FALAS Telegram! Shoqëruesi juaj i përditshëm në rrugën drejt suksesit të tregtimit! lidhje

Shikoni detajet e plota