Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 1

Mendimi kryesor i tregtarit

Mendimi kryesor i tregtarit

Çmimi normal CHF 60.00
Çmimi normal Çmimi i shitjes CHF 60.00
VEPRIM E shitur
TVSH e përfshirë.

Zhvilloni mentalitetin e një tregtari mjeshtër me "Mendësinë tonë të Tregtarit Master". Ky program do t'ju udhëheqë nëpër hapat vendimtarë për të formuar një mentalitet të suksesshëm dhe të disiplinuar tregtar. Optimizoni vendimmarrjen tuaj, forconi vetëkontrollin tuaj dhe bëhuni mjeshtër i qëllimeve tuaja tregtare.

Rekomandim:
Bashkohu me tonën Komuniteti FALAS Telegram! Shoqëruesi juaj i përditshëm në rrugën drejt suksesit të tregtimit! lidhje

Shikoni detajet e plota