Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 1

Trajnim fillestar + 19 strategji për tregti fitimprurëse (pako)

Trajnim fillestar + 19 strategji për tregti fitimprurëse (pako)

Çmimi normal CHF 500.00
Çmimi normal CHF 600.00 Çmimi i shitjes CHF 500.00
VEPRIM E shitur
TVSH e përfshirë.
Arritni suksesin tuaj të tregtimit më shpejt me paketën tonë ekskluzive "Trajnim fillestar + 19 Strategji për tregti fitimprurëse". Kombinoni njohuritë e thella të trajnimit për fillestarët me strategjitë e provuara dhe të testuara dhe krijoni një bazë solide për sukses të qëndrueshëm në bursë.
Rekomandim:
Bashkohu me tonën Komuniteti FALAS Telegram! Shoqëruesi juaj i përditshëm në rrugën drejt suksesit të tregtimit! lidhje
Shikoni detajet e plota