Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 1

110 pohime për tregti të suksesshme

110 pohime për tregti të suksesshme

Çmimi normal CHF 60.00
Çmimi normal Çmimi i shitjes CHF 60.00
VEPRIM E shitur
TVSH e përfshirë.

Zhytuni në botën e tregtimit të suksesshëm me "110 pohimet për tregti të suksesshme". Ky kurs i mendimeve pozitive do t'ju ndihmojë të ndërtoni vetëbesim, të menaxhoni rrezikun dhe të ndërtoni një mentalitet të suksesshëm. Çdo pohim është krijuar me kujdes për të optimizuar udhëtimin tuaj tregtar dhe për të promovuar sukses të qëndrueshëm.

Rekomandim:
Bashkohu me tonën Komuniteti FALAS Telegram! Shoqëruesi juaj i përditshëm në rrugën drejt suksesit të tregtimit! lidhje

Shikoni detajet e plota